Originele Blik-Vangers

LZHBkopie

Alweer een hele tijd geleden kwam ik per toeval een artikel tegen over originele Blikvangers in huis. Dit trok mijn aandacht en ik vond dit meteen iets voor Blik-Vanger. Hier moest ik iets mee doen. Dus heb ik contact opgenomen met Landzicht Houtsberg en een afspraak gemaakt met Henk.

In een groene loods in Beegden ontmoet ik Henk. Geen normale winkel of showroom, maar een loods. Misschien zijn jullie wel ooit bij Neef Louis geweest in Amsterdam, daarmee kun je het vergelijken. Alleen Neef Louis heeft meer een showroom in de loods en dat heeft Landzicht Houtsberg niet. Ze zijn er wel mee bezig.

Jaren geleden zijn ze begonnen met verzamelen als hobby, maar inmiddels wereldwijd bekend. Verschillende mode merken halen er de decoratieve spullen om hun winkels, etalages en foto shoots mee aan te kleden. En,  niet alleen mode merken weten hen te vinden, ook set-ontwerpers en particulieren.

Kortom, absoluut een bezoekje waard als je op zoekt bent naar iets voor je winkel of etalage, maar bel of mail eerst eventjes voor een afspraak.

www.landzichthoutsberg.nl

LZHB1kopie