Snuffelen & Other Stories in Antwerpen

Wat een prachtige winkel” weet niet hoe vaak ik dit gezegd heb, geloof dat mijn moeder me maar onnozel vond.

&OS &OS1

Ik moest naar Antwerpen voor een gesprek en dacht gelijk dit ga ik combineren met een middagje shoppen met mam. Zo gezegd, zo gedaan! Allereerst naar Fashion Club 70, gesprek doen en dan door naar het centrum. Lekker lunchen met mam op de grote markt om vervolgens de stad in te duiken. Even inspiratie op doen…….. Eigenlijk best gek hoe iedereen op zijn eigen manier naar winkels kijkt. Mijn moeder kijkt echt naar de kleding en schoenen en ik ben meer bezig hoe het eruit ziet. Of wat de winkel met me doet, word ik erdoor geïnspireerd of wil ik weer zo snel mogelijk naar buiten?! Kan je vertellen dat ik bij & Other Stories echt niet naar buiten wilde. Zoveel om te zien, prachtig pand en iedere keer weer een nieuw verrassend hoekje.

&OS5

Laat ik je eerst maar iets over & Other Stories vertellen (misschien ken je het merk en de winkel, dan is dit waarschijnlijk overbodig). Het label is van de makers van H&M, het luxe zusje! In maart 2013 opende ze voor het eerst haar deuren in London, maar al snel volgde er meer. Parijs, Kopenhagen, Berlijn, Milaan, Barcelona, Stockholm…….. Ze bieden vrouwen een uitgebreide collectie schoenen, tassen, accessoires, beauty en ready-to-wear kleding om een persoonlijke stijl of ‘story’ te creëren. De collecties worden ontworpen in de ateliers van Parijs en Stockholm. Ze hanteren niet hetzelfde assortiment of prijs strategie als H&M, ze zijn iets gedurfder en creatiever!

&OS4

Sinds mei 2014 zitten ze in Antwerpen. Ze hebben even gezocht naar een geschikt pand, maar hebben een prachtig labyrint gevonden van 700 m². Het is echt geweldig om te zien hoe ze verschillende panden en ruimtes aan mekaar hebben gekoppeld en hoe ze de oude elementen hebben behouden. Het is echt een verrassings tocht door de hele winkel heen. Als je in Antwerpen bent moet je hier echt even binnenlopen. Het is zeer zeker de moeite waard.

 

&OS9&OS6&OS8&OS7